• 1
  • 2

Home Motion

Met Home Motion haalt u automatische besturing in huis die alle elektrisch aangedreven producten op commando laat werken. En dat ook nog eens draadloos, waardoor het systeem zeer eenvoudig en onbeperkt modulair uit te breiden is met andere toepassingen. Zonder te hoeven investeren in de aanleg van bekabeling.

Home Motion en io-homecontrol
Een belangrijke stap voorwaarts is de ontwikkeling van io-homecontrol waarmee u in en direct bij uw woning op uw afstandsbediening kunt aflezen of en hoe de door u gegeven opdracht is uitgevoerd. U krijgt dus terugmelding en kunt desgewenst corrigeren. Kortom u heeft alles volledig onder controle.

Home Motion en Tahoma
Dit is een optionele uitbreiding van Home Motion die het mogelijk maakt uw woning ook tot ver van huis te monitoren. Simpelweg door in uw eigen Home Motion systeem in te loggen via Internet met behulp van laptop, tablet of smartphone. De Tahoma router bij u thuis voert in combinatie met iq-homecontrol l uw commando's uit, waar ter wereld u ook bent. En het resultaat van uw opdrachten krijgt u onmiddellijk te zien op uw beeldscherm.

Adres

Quinsol Zonwering
Faradaystraat 16.02
4004 JZ Tiel

0344-65 56 00
info@quinsol.nl

 

Showroom geopend

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: gesloten
vrijdag: 12:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 11:00 tot 17:00 uur
zondag: gesloten
Bekijk hoe anderen
onze service ervaren.