• Knikarmscherm

  • Knikarmscherm

  • 1
  • 2

Knikarmschermen

Knikarmschermen vinden hun toepassing voornamelijk aan gevels, terrassen en balkons. Eén van de grote voordelen van knikarmschermen is dan ook de vrije doorloop onder het scherm. Bijzonder geschikt voor winkels met etalages en voor particulieren om schaduwvrij te verblijven op terras of balkon. De constructie uitvoeringen zijn leverbaar van driebuizen-, tweebuizen- alswel z.g.n. gesloten cassette-systemen. Daarbij in geanodiseerd aluminium alsook verkrijgbaar in vele RAL kleuren  met poeder- coating uitvoering.

Knikarmscherm afmetingen kunnen gaan van 2 tot 4 meter uitval en van 3 tot wel 6 meter breedte. Met koppelen kan iedere noodzakelijke breedte gerealiseerd worden. Verschilende ophang constructies zijn voorhanden om schade aan de gevel te voorkomen.

Diverse doekkwaliteiten en ook een grote collectie van kleuren en dessins is leverbaar. De bediening kan verzorgt worden door handbediening en/of elektrisch met draadloze bediening al of niet uitgevoerd met zon- en windautomaat waarbij het scherm(en)afhankelijk van de weersomstandigheden automatisch wordt bediend.

Adres

Quinsol Zonwering
Faradaystraat 16.02
4004 JZ Tiel

0344-65 56 00
info@quinsol.nl

 

Showroom geopend

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: gesloten
vrijdag: 12:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 11:00 tot 17:00 uur
zondag: gesloten
Bekijk hoe anderen
onze service ervaren.